Vissza

Kandós est 2022

Kép helye

A 2010/11-es tanévben tartottuk meg az első Kandós est elnevezésű közösségépítő programunkat, melynek egy maroknyi kis csapat volt a megálmodója. Óriási sikere volt, így egyértelmű volt az is, hogy hagyomány lesz belőle. Sajnos az utóbbi 2 évben a digitális oktatás oltárán fel kellett áldoznunk kedvenc programunkat, de ígérjük, az idén mindent beleadunk, hogy igazán jól érezzétek magatokat.

Hogy mire számíthatsz? Egy jó kis keretsztoriba bújtatott vetélkedőre, ahol új arcokat ismerhetsz meg és ahol garantált a jókedv. Az utolsón mindenkinek szüksége volt az addig nem ismert szupererejére ;) ,de az idén is kihozzuk mindenkiből a legtöbbet.

A vetélkedő után virsli, meleg tea pótolja az addig elveszett energiát majd színes programokkal (filmklub, társasjátékok, karaoke, xbox, foci, kosár, kézilabda, pingpong…,) várunk benneteket a suli különböző tereiben.

Mivel két év kimaradt, kevesen ismeritek a programot, muszáj megemlítenem a nehézségeket is. Aki este belép a suliba, az reggelig bizony itt is marad velünk… Lesz kijelölt „hálóterem” ahol lesz lehetőség lepihenni, ha hozol hálózsákot, plédet, polifoamot, de az a tapasztalat, hogy inkább zombiként létezel egy idő után és hidd el, kevés olyan tartós dolog van, mint a holtpontok közt szövődött kandós barátságok.

A belépéstől a vetélkedő végéig kötött a program, kihagyni nem lehet, utána viszont teljesen szabadon lehet válogatni a programelemek között.

Ha hallottál más sulik 24 órás sportvetélkedőinek hangulatáról, akkor sejthetsz valamit az itteniről, de még messze a valóság, hidd el! JÓÓÓÓÓÓ LESZ!

 Ha kedvet kaptál,jelentkezz!

Jelentkezési díj: 1000Ft 

Jelentkezés folyamata:

·      google űrlap kitöltése – link: https://forms.gle/AxBcDkmNsx9wYZQp8

·      szülővel aláíratott jelentkezési lap leadása – letölthető innen vagy felvehető a klubban, büfénél március 30.-tól

·      belépődíj (1000 ft) befizetése -  Földi Anikó tanárnőnél vagy nagyszünetekben a klubban

Fontos! A Kandós esten maximum 110 fő vehet részt, ezért ne habozz, jelentkezz most!

További információkat itt a weboldalon illetve instagram és facebook oldalunkon a napokban kaphatsz, ezért kövess be minket! 

 

Gyere és találkozzunk április 21-én este!

Közétette: Ország Máté 2022-03-21